Professionele 3D printers

Onze professionele 3D printers zijn gebouwd met kennis en passie. Kennis om de juiste technische keuzes te maken en passie om de beste te zijn. dddrop heeft een duidelijk doel: 100% klanttevredenheid! Het dddrop team heeft vele jaren ervaring in het ontwerpen en industrialiseren van producten, daarnaast werken ze al sinds 2004 professioneel met 3D printers. Al deze kennis zit in de dddrop 3D printers en dat is zichtbaar in alles.

Voor meer informatie over onze professionele 3D printers verwijzen wij u graag naar onze specifieke product pagina’s: dddrop Leader TWIN en dddrop Leader. Vind hieronder een korte beschrijving van onze sterktes.

Printafmeting

professionele 3d printersDe beperkte printafmeting is één van de grootste problemen van de meeste professionele 3D printers. Voor gebruikers is dit een struikelblok. Om deze reden heeft dddrop een 3D printer gebouwd met het grootste bouwvolume in zijn klasse: 330 x 310 x 305mm. Dit enorme bouwvolume stelt de gebruiker in staat om grote modellen te printen of meerdere producten per printjob.

Verwarmd printbed

professionele 3d printersdddrop professionele 3D printers hebben een verwarmd printbed. Niet zomaar verwarmd, maar wel tot 130 graden Celsius! Deze hoge temperatuur maakt het mogelijk om temperatuur gevoelige filamenten, zoals ABS, Nylon, goed te printen. Door deze hoge bedtemperatuur blijft het 3D model prima op het bed zitten, zonder kliederige hulpmiddelen. Het printbed kan modellen tot 25 KG dragen.

Precisie en snelheid

professionele 3d printersDe printkop wordt met hoge precisie gepositioneerd en maakt printen op enkel honderdsten millimeters nauwkeurig mogelijk. De laagdikte van 0.01 – 0.4mm maakt een zeer precieze opbouw van het printmodel mogelijk. De dddrop 3D printers zijn ontwikkeld om naast grote modellen ook zeer nauwkeurige kleine modellen te printen. Onze 3D printers zijn snel: tot 150mm/sec. en betrouwbaar! Al deze precisie is nutteloos als het niet kan worden omgezet. Daarom hebben de 3D printers van dddrop een uiterst stabiel box-frame, speciaal ontwikkeld om een precieze besturing om te zetten in exacte bewegingen voor prachtige printmodellen, dag in dag uit! De professionele 3D printers worden ingezet voor de productie van kunststof producten en dat kan alleen met een robuuste en betrouwbare 3D printer.

Gesloten kast

dddrop leader

Een groot nadeel van de hedendaagse betaalbare 3D printers is dat ze een open constructie hebben. Dit maakt print modellen kwetsbaar voor temperatuurschommelingen gedurende het printproces. Het gevolg: kromtrekken van modellen, vooral als deze wat groter zijn of modellen die bestaan uit ABS. De professionele 3D printers van dddrop hebben een gesloten kast met een gecontroleerde temperatuur en koelflow, wat resulteert in optimale printcondities zowel in de zomer als in de winter.

3D print service

professionele 3d printersDe service van dddrop is gekoppeld aan de expertise van CAD2M, een CAD/CAM organisatie met 25 jaar ervaring in het supporten en opleiden van techneuten op het gebied van 3D ontwerpen. Deze expertise stelt dddrop in staat de beste service te verlenen op haar professionele 3D printers. De helpdesk bestaat uit ervaren mensen, techneuten die u snel verder kunnen helpen. Het niveau van de service die u wilt, kunt u zelf kiezen: goud, zilver of brons.

Betrouwbaar

professionele 3d printersDe dddrop 3D printers worden op de markt gebracht door CAD2M. Met meer dan 11 jaar ervaring in het verkopen en ondersteunen van high-end 3D printers heeft CAD2M een schat aan ervaring. Daarnaast heeft CAD2M 25 jaar toonaangevende ervaring in het supporten van professionele engineers in het gebruik van 3D CAD/CAM software. De dddrop is gebaseerd op de nieuwste kennis in 3D printen gesteund door lange ervaring van CAD2M. Super nieuw dus maar ondersteund door een gedegen, toonaangevende speler.