Sinds de introductie van de dddrop LEADER series heeft dddrop enorme progressie gemaakt en zijn de gebruikers het er over eens: De dddrop 3D printers zijn een categorie in zichzelf. Een zeer hoogwaardige printer voor een fantastische prijs… en een prima klanten support. dddrop heeft inmiddels bewezen een betrouwbare partner te zijn die zijn werk dag in dag uit doet.

Wij danken onze klanten die met hun feedback zorgen dat de dddrop 3D printer inmiddels een veel geprezen printer is geworden. We rusten echter niet totdat we alle klantenwensen hebben ingevuld: Gelukkig kunnen we dus nog wel even vooruit 😉

Cylinder Yamaha motocross GP motor (YZF TUMIC 480):

cylinder-3  cylinder-4

In de afgelopen week heb ik en bijzonder product geprint uit de oude doos. Het is een motor-cylinder ontworpen in SolidWorks en in het jaar 2003 gebruikt op de motorfiets in het Wereld Kampioenschap motocross door de bekende Finse coureur Antti Pyrhonen. Antti is inmiddels teammanager van het beroemde ICE ONE Motocross team (eigenaar: Kimi Raikkonen). Als we toen toch de beschikking hadden gehad over een dddrop…. Dan was het een stuk eenvoudiger en goedkoper geweest dergelijke specials te ontwikkelen.

Ik wens iedereen een gezond en succesvol 2016!

Alfred Uytdewilligen | CEO